K&H logó

A LOGOSZ cégcsoport az Ügyfelei érdekében minden tekintetben hangsúlyt fektet a biztonságra!

A koronavírus miatti korlátozások közepette a LOGOSZ cégcsoport minden irodájában továbbra is várjuk jelenlegi és új ügyfeleinket, ahol rendszeres fertőtlenítéssel és fertőtlenítő eszközökkel állunk rendelkezésükre. Ezenkívül csak annyi ügyfél tartózkodhat irodáinkban, akiket kollégáink éppen kiszolgálnak.

Élvezze Ön is a LOGOSZ cégcsoport által nyújtott, további biztonsági garanciákat:

 • Országosan 20 irodával állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy küldeményeiket a legnagyobb biztonsággal eljuttassuk Önökhöz.
 • Több, mint 80, nagy tapasztalattal rendelkező kollégával biztosítjuk az ügyfeleink zavartalan kiszolgálását.
 • 10 szakértő ügyvéddel együttműködve végezzük szolgáltatásaink szakszerű és törvényes lebonyolítását.
 • Fennállásunk óta több tízezer székhelyet biztosítottunk cégeknek, vállalkozásoknak, ami óriási tapasztalattal gazdagította cégünket és jelentősen gyarapította elégedett ügyfeleink számát.
 • Könyvelőink, adószakértőink és tanácsadóink támogatásával mindig naprakész szakértelemmel támogatjuk ügyfeleink vállalkozását.

A fenti számok is igazolják, hogy a LOGOSZ cégcsoport Magyarország első számú székhelyszolgáltatója, aki mindig előtérbe helyezi ügyfelei biztonságát!

Tisztelt Ügyfelünk!

A magyarországi koronavírus járvánnyal kapcsolatban kialakult helyzet miatt a LOGOSZ cégcsoport az alábbi tájékoztatást adja működésünkkel kapcsolatban.

Az Ön egészsége fontos a számunkra, ezért kérjük irodáink látogatásakor tartsa be az alábbi óvintézkedéseket:

 • Minden irodánk a megszokott ügyfél fogadási időben nyitva tart, melyről az Ügyfélszolgálat Budapesten menüpontban tájékozódhat. Amennyiben lehetséges, a székhelyszerződés hosszabbítást átutalással fizesse!
 • Kérjük mindannyiunk érdekében tartsa be az alapvető higiéniai szabályokat és köhögésnél, tüsszentésnél használjon papír zsebkendőt, amit használat után azonnal dobjon szemetesbe!
 • Irodáinkban csak az a személy tartózkodhat, akinek az ügyintézése már elkezdődött. A fertőzésveszély csökkentése érdekében várakozni egyelőre az irodán kívül tudnak ügyfeleink! Ez vonatkozik a csoportos ügyintézésre is, melynek során csak az tartózkodhat az irodában, aki a dokumentumok aláírását végzi!
 • Kérjük mindenképpen használja az irodába kihelyezett kézfertőtlenítő szereket és kerülje a kézfogást munkatársainkkal!
 • Amennyiben megfázásos, influenzaszerű tünetei vannak, kérjük ne keresse fel irodáinkat, hanem telefonon keresztül kérjen segítséget, tájékoztatást!
 • A járványügyi helyzetre való tekintettel irodáinkban a maszk viselése kötelező!

Köszönjük együttműködését! Jó egészséget kívánunk Önnek és családjának!

Szabó István ügyvezető, tulajdonos